بیماری CCHF

بیماری تب کریمه کنگو چیست

بیماری تب کریمه کنگو چیست

تب کریمه کنگو

تب کریمه کنگو در ایران

اطلاعات عمومی چند مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان عنوان کرد:تا کنون 4 مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده شده و از مردم استان میخواهیم گوشت را صرفاً از مراکز مورد تائید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده از مرگ یک نفر بر اثر بیماری تب کنگو در مبارکه افزود:با توجه به اینکه هنوز جواب آزمایش این فرد از تهران برای شناسایی ویروس دریافت نشده، نمی توان به صورت قطعی گفت که دلیل مرگ وی مربوط به تب کنگو بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:افرادی که به این ویروس مبتلا بودند، در حال حاضر بستری و تحت درمان هستند و وضعیت جسمانی آن ها رو به بهبودی است.

وی بیان کرد:برای جلوگیری از ابتلا به ویروس خطرناک باید ابتدا دام را بعد از ذبح بهداشتی به مدت 24 ساعت در سیستم هایی با دمای معمولی (منفی 1 تا منفی 4 درجه سانتی گراد) نگهداری و سپس بسته بندی کرد. قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به مدت سه الی چهار ساعت نگهداری و پس از آن مصرف شود.

اصغری با اشاره به این بیماری خاطرنشان کرد:ویروس CCHF به وسیله دام، لاشه دام، ترشحات و خون آبه و کنه هیالوما منتقل می شود؛ مخزن ویروس در طبیعت اصولا کنه است و البته گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز به عنوان مخزن مطرح هستند.

ادامه مطلب

Copyright khetimeti.ir © 2017 - Allrights Reserved.